10 Haziran 2012 Pazar

BOHÇADA TAS KEBABI..

TARİFİ: Et yada tavuktan bir tas kebabı hazırlayın, 2 adet yufkayı 4 e bölün, böldüğünüz her parçayı bıçakla yuvarlak kesin ve bir muhallebi kasesi içine yayın,kalan parçalarıda dibine yayın,üzerine 2-3 yemek kaşığı tas kebabından koyun,üzerini kaseden sarkan yufkalarla kapatın,ters çevirip alın, diğer tarafta kare bir milföy hamurunu un ve merdane yardımıyla inceltin, gazoz kapağı ile delikler açın,yufkalı yuvarlağın üzerine düzgünce kaplayın ve yumurta sarısı sürün,diğer kalan yufka ve milföylerede aynı işlemi tekrarlayın,fırında üzeri kızarıncaya kadar pişirin.....AFİYET OLSUN......

Hiç yorum yok: