Tefal Actifry geldiğinden beri uzun zamandır yapmadığım kızartmaları artık çok sık yapmaya başladım.Ve sanıyorum bu yaz o çok sevdiğimiz ama yağlı diye hep yapmaktan kaçındığımız bir çok yemeği yine sıklıkla yapacağım.Ben ACTİFRY için mutfak sihirbazım diyorum ve yoğutlu kebabımın tarifine geçiyorum.
Malzemeler,
500 gr. Antrikot
1 küçük soğan
kırmızıbiber,kekik
pide
domates,biber ve yoğurt
Yapılışı,
Soğanı ince rendeleyin, suyunu çıkarın içine baharatları koyun ,bir parmak inceliğinde kesilmiş antrikotu ilave edin ve yaklaşık bir saat kadar dolapta bekletin.TEFAL AKTİFRY' 5dk. kadar ısıtın sonra etleri koyun 20dk. pişirin.Tabağa kesilmiş pideleri yayın üzerine etleri ve ACTİFRY'DE kızarmış patatesleri, garnitür domates ve biberleri, yoğurdu ilave edin.Afiyet olsun.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder