TARİFİ:
Et yada tavuktan bir tas kebabı hazırlayın, 2 adet yufkayı 4 e bölün,
böldüğünüz her parçayı bıçakla yuvarlak kesin ve bir muhallebi kasesi
içine yayın,kalan parçalarıda dibine yayın,üzerine 2-3 yemek kaşığı tas
kebabından koyun,üzerini kaseden sarkan
yufkalarla kapatın,ters çevirip alın, diğer tarafta kare bir milföy
hamurunu un ve merdane yardımıyla inceltin, gazoz kapağı ile delikler
açın,yufkalı yuvarlağın üzerine düzgünce kaplayın ve yumurta sarısı
sürün,diğer kalan yufka ve milföylerede aynı işlemi tekrarlayın,fırında
üzeri kızarıncaya kadar pişirin.....AFİYET OLSUN......
10 Haziran 2012 Pazar
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder